DomovNovosti

Novica

Novi Cruiserji in demo Sport

27.1.2014http://www.tty.si/cmscontent/files_mm/img/nova_plovila/bavaria/cruiser/2013%20modeli/37/zun/nove/cr37_aussen_platform_01.jpg

V Kopru bodo v kratkem na voljo na ogled nove Bavarie Cruiser, med katerimi je zelo zanimiva tako za privat uporabo ali charter management jadrnica Cruiser 37. Zaradi pravšnje dolžine in prostornosti ter enostavnosti jadranja, je med najbolj prodajanimi Cruiserji.


Za ogled Cruiser 37  nas kontaktirajte.

 

http://www.tty.si/cmscontent/files_mm/img/nova_plovila/bavaria/cruiser/2013%20modeli/51/zun/cr51_cruising-shoot_01.jpgNa sejmu v Dusseldorfu je bila premierno predstavljena Bavaria Cruiser 51, ki jo lahko naročite v 3, 4 ali 5 kabinski različici z dodatnimi opcijami tlorisnega razporeda. Nekaj lastnosti nove cruiser 51: izjemno prostorna krmna ploščad, interier je ergonomično izkoriščen, s številnimi opcijami lesa, prevlek in tlorisne razporeditve kabin in kopalnic.

Tako boste jadrnico popolnoma prilagodili svojim potrebam in zahtevam; ali kot privat uporabnik ali charter management, in prav za slednjo varianto je nova cruiser 51 zelo priporočljiva. Tehnične podatke, prve slike in video predstavitev si oglejte na naši spletni strani.

 

 

Zanimiva novost iz Dufour Yachts, jadrnica Grand Large 310. Izjemno ergonomična zasnova kokpita in inovativna rešitev interierja, bosta močna argumenta za nakup jadrnice, ki je krajša od 10 metrov in ima dve krmili. Na voljo je v dvokabinski različici, z zelo inovativno zasnovo premčne kabine. Povečana stropna in stranska okna pričarajo svetle kabine, predvsem salon in kuhinjski del, celoten interier pa bo na voljo v čudovitem hrastovem lesu. In še to - zaradi  dolžine pod 10m bodo za vas stroški zavarovanja, privezov in vzdrževanja jadrnice bolj racionalni.

Druga novosti, dobrih 17m dolga jadrnica Grand Large 560, je že izplovljena. Moderna, minimalistična oblika, značilna za Dufour yachts na GL560 še bolj izstopa. Opcija je 4 ali 6 kabinka. Prve slike si oglejte na spletni strani.

 


Pri naročanju novih gliserjev sport, imate na voljo posebno izvedbo Sport 35/35 HT ter Sport 44/44HT z nadstandarno opremo, med drugim siva barva trupa in blazin, teak v kokpitu in stranskih prehodih, kopalna ploščad, luči pod ploščadjo, LED luči v kokpitu, sidrni paket, tepihi v notranjosti, bojler, Fusion zvočni sistem itd... To vse po posebni ceni.

Jahta s flybridgem Virtess 420 fly ali coupe, je še vedno aktualna, inovativne oblike in s široko ponudbo dodatne opreme. V marini Izola pa si lahko še danes ogledate atraktivni demo gliser Sport 35ht. Zapise podrobnih testnih plovb obeh najdete na TTY spletni strani, prav tako PDF ponudbe s fotografijami in karakteristikami. To je super priložnost za takojšen nakup Sport 35ht. Možen je tudi zelo ugoden nakup in takojšnja dobava nove Bavaria Sport 29.