DomovNovosti

Novica

Nova jadrnica EASY 9.7 in nižja cena B/ONE

28.1.2014
Letošnja zanimiva novost iz Bavaria Yachts je jadrnica Easy 9,7. Gre za ugodnejšo obliko jadrnice Cruiser 33. Začetna cena je 49.950€ + DDV, s tem dobite osnovno opremo na jadrnici. Potem lahko izberete še dva paketa dodatne opreme, tako da bo končna cena, odvisno od izbrane opreme, okoli 60.000 € + DDV. Na voljo je dvokabinka, salon je glede na dolžino jadrnice super prostoren in svetel, s panoramskimi okni. Odprti kokpit brez kopalne ploščadi deluje prostorno in udobno. In še to - zaradi dolžine pod 10m bodo za vas stroški zavarovanja, privezov in vzdrževanja jadrnice bolj racionalni.


 


Daysailor iz Bavarie, jadrnica B/one ima novo nižjo ceno! Zaradi svojih podobnosti z večjo sestro Farr 400 One Design, bo B/ONE 23 več kot zadovoljila tudi zahtevne jadralce/tekmovalce, ki bodo znali iz jadrnice izvleči vse potrebne in najboljše jadralne lastnosti.

7 metrsko jadrnico boste lahko odpeljali kar na prikolici osebnega avtomobila, stroški letnega priveza odpadejo, prav tako bodo zanemarljivo nizki stroški vzdrževanja. Notranjost ponuja 4 ležišča, z možnostjo namestitve wc-ja, hladilnika ter montažo izvenkrmnega motorja.