DomovBavaria

Bavaria

GALERIJA

Bavaria Yachtbau-s polno paro naprej

BAVARIA Yachtbau GmbH nadaljuje z delom v navtičnem sektorju, z odprtjem nove, četrte, produkcijske linije. Tudi kapacitete avtomatskega sistema za lakiranje pohištva in notranje opreme za jadrnice in motorna plovila so povečane.Navkljub dejstvu, da so potrošniki veliko bolj previdni zaradi ekonomski dogajanj v finančnem sektorju, rezultati iz navtičnih sejmov kažejo, da se povpraševanje in zanimanje za jadrnice povečuje. V primerjavi z rezultati prejšnjih let, se ne proda enako število jadrnic, vendar je prodaja vseeno veliko večja od pričakovane in počasi narašča!


Program bo rasel, z novimi produkti predstavljenimi trgu. Letno se proizvede 1.400 plovil, do danes je bilo proizvedeno preko 30.000 plovil, 80% za izvoz. Delež jadrnic je 60%, ostalo so motorna plovila. Bavaria se pri jadrnicah osredotoča na velike cruiserje. V prihodnje se pojavlja potencial za jadrnice velike 60 čevljev in več. Prav tako je Bavaria preusmerila pogled na celoten design jadrnice, vendar zaenkrat še ni znano, kdo bo oblikoval nove jadrnice.Bavaria - what a yacht!

Že leta je Bavaria Yachtbau GmbH sinonim za jadrnice in motorna plovila, ki jih odlikuje odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Bavaria Yachtbau GmbH je kot eden najvplivnejših in največjih proizvajalcev plovil v Evropi razvila linijo, ki izstopa po svoji kakovosti, vzdržljivosti in ceni. Gre za rezultat dolgoletnega sodelovanja Bavarie z najbolj priznanimi oblikovalci plovil v Evropi.

Inovativnost, sodobne proizvodne metode, računalniško vodeni proizvodni procesi in usposobljeni rokodelci omogočajo, da se njihova plovila proizvajajo z relativno nizkimi stroški. Bavaria Yachts to konkurenčno prednost nudi neposredno svojim strankam.

Dolžina proizvedenih plovil je med 25 in 55 čevlji, kar jo naredi za eno najbolj modernih, serijskih proizvodnih tovarn za jadrnice in motorna plovila na svetu, z več kot 550 zaposlenimi.

Njihova razvejana prodajna mreža zagotavlja profesionalno dostavo in storitve visoke kakovosti.

Zastopniki smo v neposrednem in tesnem stiku z lastniki Bavaria jadrnic.

 

Bavaria Yachtbau GmbH

Tehnologija

Bavariina visoko razvita tehnologija in najsodobnejši proizvodni postopki zagotavljajo visoko kakovost in poskrbijo za vašo varnost.

Bavaria Yachtbau uporablja le najsodobnejšo GFK tehnologijo za izgradnjo svojih plovil, zato so njihove konstrukcije bolj vzdržljive kot zahtevajo standardi. To pripomore k pasivni varnosti na morju, ohranja kvaliteto in naredi življenje na krovu udobnejše.

Bavaria Yachtbau izdeluje športna plovila upoštevajoč EU direktivo 94/25.

V postopku proizvodnje se opravlja nadzor nad trupom, motorjem, električno napeljavo in pritrdilnimi elementi.


okrepljeno dno Sendvič laminat

Sendvič laminat

Je tehnologija preverjena v letalski industriji in pri proizvodnji ledolomilcev. Pri Bavaria Yachts pa je uporabljena nad vodno linijo trupa in na palubi. Vmesna plast je izdelana iz vodoodporne neporozne pene, ki izboljša trdoto trupa. Nizka toplotna prevodnost preprečuje kondenzacijo in naredi bivalno ozračje prijetnejše.

kevlar

Kevlar (Aramid fabric)

Je material, iz katerega so izdelani neprebojni jopiči. Bavaria Yachts ga uporablja na predelih, ki so bolj izpostavljeni trkom, na prednjem delu plovila in kobilici.

Protiosmozna zaščita

Plast izoftalne smole v kombinaciji z vezivom in stekleno volno preprečuje osmozo.

Oblikovalci

Farr Yacht Design Ltd je priznan kot svetovno priznani oblikovalec dirkalnih jadrnic. Ugled je osnovan na dolgoletni in neprekinjeni tradiciji zmag na regatah, za jadrnice, ki jih je oblikovalo eno oblikovalsko podjetje. Farr Yacht design-ov razširjen portfolio je dopolnjen tudi z širokim spektrom udobnih cruiser jadrnic. Zunanji design vseh novih Bavarij pa je zrisal BMW Group DesignworksUSA.

Ta velika izkušnja je skupaj z Bavaria produkcijo in izkušnjami, pred časom že privedla do razvoja nove Cruiser 55, ki je vodilna v floti cruiser. Danes je flota jadrnic prenovljena, nudimo 32, 26, 40, 45, 50 in 55 Cruiser. Flota motornih plovil se prav tako prenavlja in v kratkem bo popolnoma dopolnjena. Klasičnih J&J Bavarij ni več možno naročiti.