DomovServis plovil

Vzdrževanje in servisiranje plovil

Zavedamo se, da je pri prodaji jadrnice, ki jo lastnik v prvi vrsti kupi zaradi lastnega veselja, izredno pomembna tudi poprodajna dejavnost (after-sales). Zato ohranjamo stike z vsemi našimi kupci in skrbimo za vaše zadovoljstvo ob morebitnih problemih. Vaša plovila so tekom leta ves čas izpostavljena energiji sonca, vetra in morja, zato potrebujejo tudi redno vzdrževanje in servisiranje. Z našimi dolgoletnimi servisnimi izkušnjami vam lahko zagotovimo hiter in kvaliteten servis vzdolž vzhodne Jadranske obale. Za reševanje težav, s katerimi se srečujete na vaših novih jadrnicah, za vas skrbimo z mrežo pooblaščenih T.T.Y. Adriatic servisov.

1. Garancijsko vzdrževanje

Pri jadrnicah imamo ločeno garancijo za motorje VOLVO ter za vse ostalo.

Seznam pooblaščenih servisov:

  • Koper - T.T.Y. Adriatic d.o.o.
  • Novigrad - MARSERVIS d.o.o.
  • Biograd - ANORTI ADRIA d.o.o.
  • Hramina - Marina Hramina d.o.o.
  • Kremik - NAVIGATOR d.o.o.

Več o servisiranju:

   

   


Ob morebitnih težavah v garancijskem roku, vas prosimo, da se obrnete na T.T.Y. Adriatic d.o.o., da bomo lahko skupaj izbrali najboljšo rešitev za vaše plovilo.

2. Izven garancijsko vzdrževanje

Če boste želeli, lahko vaše plovilo z našo mrežo pooblaščenih servisov tudi redno vzdržujemo oziroma se dogovorimo za izven garancijsko vzdrževanje, popravila in dograditev opreme.

V tem primeru se lahko dogovorite o podrobstnih preko T.T.Y Adriatic d.o.o. ali direktno s pooblaščenimi serviserji iz zgornjega seznama.

Za več informacji o T.T.Y. Adriatic servisih pa nas pokličite na telefonsko številko 01 2345 370 ali pišite na email tomaz.kunaver@siol.com